Svar på frågan
Till er som undrar hur det gick med min middag. Här kommer svaret.
Jag tog ut den när den såg klar ut och åt den sedan när den hade svalnat lite.
Det var typ Chèvre (get på franska, i det här fallet getost). Jättegott, kanske inte jättenyttigt men mätt blev jag.
Så nu vet ni. 220 grader i typ 25 min.
Gårdagens kulinariska upplevelse är ju faktiskt också värd att nämnas. Potatismos. Pulvermos till råga på allt. Dock utvispat i mjölk. Den enda mjölken som fanns i huset var välling. Potatismos på välling, Gilles är inte dum han!
Det var ju kanske inte jättegott, men uppfinningsrikt för all del!
Nu ska jag stryka skjortor!
/Johanna Jonsson, direkt från Nice
Jag tog ut den när den såg klar ut och åt den sedan när den hade svalnat lite.
Det var typ Chèvre (get på franska, i det här fallet getost). Jättegott, kanske inte jättenyttigt men mätt blev jag.
Så nu vet ni. 220 grader i typ 25 min.
Gårdagens kulinariska upplevelse är ju faktiskt också värd att nämnas. Potatismos. Pulvermos till råga på allt. Dock utvispat i mjölk. Den enda mjölken som fanns i huset var välling. Potatismos på välling, Gilles är inte dum han!
Det var ju kanske inte jättegott, men uppfinningsrikt för all del!
Nu ska jag stryka skjortor!
/Johanna Jonsson, direkt från Nice
Kommentarer
Trackback